Om Scancoffee

• KVALITETSKAFFE • BÆREDYGTIG • CO2 NEUTRALE KAFFELØSNINGER • 

Om os

Hos ScanCoffee er vi alle baristaer. Det kan godt blive lidt nørdet, men vent til du smager kaffen! – Som i øvrigt altid ristes i Danmark. Vi udvikler og fremstiller vores kaffeblandinger selv, så de bliver, lige som vi drømmer om. Vi rister jeres bønner fem dage før, I modtager dem. Så når de at hvile, og så er de friske og perfekte. Vi har fundet de espressomaskiner, der får det bedste ud af kaffen. Og vi ved præcis, hvordan vi får det bedste ud af maskinerne.

Vi er altid klar til at rådgive og servicere, så I får jeres baristakaffe, præcis som I kan lide den.
Vi er officiel importør i Danmark.

Hvad kan vi tilbyde jer

Vi tilpasser alle vores aftaler efter jeres aktuelle behov og sikrer, at løsningen er skræddersyet til jer med 100% tilpasning.

Vores mål er at levere den mest miljøvenlige løsning muligt, hvilket inkluderer vores CO2-neutrale tilbud, hvor I aktivt bidrager til at gøre en positiv forskel for vores planet.

Vi tilbyder økologiske kaffebønner, te, chokolade og mælkepulver, hvis det ønskes.

Som en af de få i branchen kan vi præsentere vores Barista-firma, hvor vi fokuserer på at skabe den ultimative oplevelse for jer som kunde. Dette opnår vi ved at tilbyde topkvalitets kaffemaskiner, espressomaskiner, vandmaskiner og den førsteklasses service, som I fortjener.

Ekspertise og Dedikation

Vi kan samtidig tilbyde dig en konkret og attraktiv pris på kaffemaskiner/espressomaskiner, vandmaskiner og vores kaffe/ingrediensservice/hygiejneaftale.

Du har også mulighed for at lave lejeaftaler på kaffemaskiner/espressomaskiner og vandmaskiner, hvor servicen altid er inkluderet.

Videre tilbyder vi BaristaPlus-aftaler på kaffemaskiner/espressomaskiner og vandmaskiner, hvor du får maskinerne, servicen og kaffen som en samlet pakke.

Vi fokuserer på at skabe den ultimative oplevelse for jer som kunde. Dette opnår vi ved at tilbyde topkvalitets kaffemaskiner, espressomaskiner, vandmaskiner og den førsteklasses service, som I fortjener.

 

Vi tilbyder følgende BaristaPlus aftaler:

Bronze (Espresso maskiner, service, kaffe)

Sølv (Espresso maskiner, vandmaskiner, service, kaffe, te, chokolade samt underskab, logo glas)

Guld (Espresso maskiner, vandmaskiner, premium service, kaffe, te, chokolade, loungemøbel, logo glas, vandkarafler).

 

Skræddersyede Løsninger

Vi forstår, at store virksomheder har unikke behov og ønsker, når det kommer til kaffeløsninger. Derfor tilbyder vi skræddersyede kaffeløsninger, der tager højde for virksomhedens størrelse og præferencer. Vi tror på, at den rette kaffeløsning kan forbedre arbejdsmiljøet og fremme produktiviteten på en betydelig måde.

 

 

Kaffens historie

Omkring år 500 opdagede en arabisk gedehyrde i Etiopien, at hans geder opførte sig mærkeligt efter at de havde spist nogle røde bær fra en plante. Selv de ældste og mest langsomme geder sprang pludselig omkring. Hyrden fortalte dette til en munk, som besluttede sig for at prøve bærrene selv.

 

Stort fokus på bæredygtighed

Vi tror på at tage bæredygtige beslutninger og handlinger, der gør en positiv forskel for vores planet, samtidig med at vi opfylder vores forpligtelser over for vores interessenter.

Corporate Social Responsibility (CSR)

Kerneværdier

Vores kerneværdier danner grundlaget for vores forhold til kunder, medarbejdere og den verden, vi opererer i. Disse værdier inkluderer også de principper, der ligger til grund for Corporate Social Responsibility (CSR), og de guider os i vores mål om at blive en virksomhed, der er dybt engageret i at beskytte miljøet.

Et firma med glade medarbejdere

Vi betragter vores medarbejdere som vores mest værdifulde aktiv, fordi det er dem, der via den daglige kontakt med kunderne, sikrer vores kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi – udover den faglige træning – også træning inden for personlig udvikling. Vi stræber efter at være en virksomhed med glade og motiverede medarbejdere, ved at:

Tilbyde et arbejdsmiljø med plads til alle

Gennemføre regelmæssige medarbejdertilfredshedsundersøgelser

Have en åben dialog mellem ledelse og medarbejdere

Videreuddannelser

 

 

Hvorfor vælge en vandløsning fra os?

Vi har valgt at inkludere vandløsninger som en del af vores sortiment, fordi det er den miljøvenlige og kundevenlige vej at gå. Vores løsninger er designet og udviklet i Danmark, og vi påfylder kulsyren i flaskerne her i landet.