Simonelli Barista1

Vores egen Simonelli Barista1 Touch, kommer med en meget brugervenlig 7” touch skærm og helt ny software, som er tilpasset med mange års brugererfaringer og de bedste bryggeprincipper.

En intuitiv og hurtig skærmmenu, styrer effektivt brugeren gennem udvælgelse af drikkevarer (op til 20 forskellige), med tilpasning af ikoner og navn på hver drink. Det er lige så nemt som at bruge en smartphone.

Den kompakte fuldautomatiske espressomaskine, laver fantastisk kaffe og velegnet til kontor, kantine, eller andet erhverv. Simonelli har i over 75 år bygget espressomaskiner, og det er det bedste af denne lærdom, de har automatiseret i Barista1. Simonelli Barista1 kan levere op til 200 kopper kaffe om dagen, og med to indbyggede kværne går der længe, inden den løber tør for kaffe. To store kedler sørger både for, at vandet til bryg har den rette temperatur, og der altid er masser af steampower til at skumme mælk med så man får det lækreste mælkeskum hver gang.

Desuden tilbyder Barista1 mælkeskumning via den en professionel damparm, der kan producere den fineste mikroskum til latté eller cappuccino manuelt.

Kontakt os

Få en snak om jeres muligheder. Vi tager gerne kaffe med!

Har du spørgsmål eller brug for et tilbud?

Udfyld gerne formularen, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Tel: +45 3217 4188
E-mail: info@scancoffee.dk
Adresse: Hammerholmen 39d, st. 2650 Hvidovre
CVR nr: 40921680

6 + 9 =